6 Ocak 2017 Cuma

Reina, Noel Baba, Kaos Taifesi ve Nefreterleri

Reina, Noel Baba, Kaos Taifesi ve Nefreterleri

Reina’ya saldıran katiller o malum Batılı gizli servis için çalışıyordu.

Sosyal medya aracılığıyla bir kesim entel bu katliam nedeniyle dini, dindarları, Diyanet’i, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni suçladı. Bunların içinde Barbaros Şansal, Can Dündar ve diğerlerini sollayarak en büyük ilgiye mazhar oldu. ‘Noel Baba Ağıtı - Hayat Tarzı Kıyımı’ mealli yazılar döşenen yazarlar da nefret ateşine körük oldu.

 Böylece 2017 yılının ilk saatlerinden itibaren darbe ortamı, sosyal ve siyasi kaos yaratmaya çalışan taife iyice deşifre oldu.

Türkiye’de münferit vakalar (karşılıklı) dışında özel hayata müdahale yoktur.

Türkiye’de laiklik sorunu yoktur.

Türkiye’deki muhafazakârların son on beş yılda ciddi ölçüde sekülerleştikleri bilimsel verilerle apaçık ortadadır.

Reina’dan sonra dün İzmir’de bir bombalı araç saldırısı yapıldı. Fethi Sekin adlı kahraman polis sayesinde büyük bir facia önlendi. Şehit polisimize ve diğer şehitlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Türkiyede ülkesini sevmeyen, emperyalizmin kuklası olan, halktan nefret eden entel ruh sorunu var. Profesyonel ya da gönüllü provokatörler. Nefret insanları. Nefreterleri yani. Sayıları göreceli azdır. Yenikapı Ruhu tarafından sarmalanmış kanser hücresi gibiler. Metastas yapma şansları yok. Onlara bu fırsatı vermeyeceğiz.  


NOTLAR
Noel Baba ve Noel Ağacına sempatim vardır. Anneler, babalar ve sevgililer günü gibi kapitalizmin endüstri haline getirdiği sembollerdir.

Diyanetin Yılbaşı Kutlamalarıyla ilgili hutbesi son elli yıldır her yıl söylenen şeylerin tekrarıdır.

Eğer Reina katliamında ölenlere ‘Allah cezalarını verdi’ diye sevinenler varsa; sahte medya atağı, profesyonel provokatör işi değilse, Allah hepsini ıslah etsin. Apaçık yazanlar hakkında da hukuki işlem  başlatılmalıdır.


Biri sosyal medya aracılığıyla ne denli ağır aşağılama ve kin beyanında bulunursa bulunsun kimsenin kimseyi linç etmeye, tartaklamaya hakkı yoktur. Bu sadece ülke düşmanlarının işine yarar. 

2 yorum:

  1. Sadik Bey selamlar. Ben Hollanda'dan Mert Izmir'de oldugunuzu duydum. Bana koordinatlarinizi bildirirseniz sizinle gorusmek isterim. E-mail'im meozden@gmail.com Saygilarimla

    YanıtlaSil
  2. Mert Bey merhaba, nasılsınız? Biraz geç gördüm :) mesajınızı. Selamlar İzmir'den. 0531-8445612

    YanıtlaSil